A Romantic Evening of LovesongsĀ 

Een LoveSongs Live evening wordt gepresenteerd door een van onze vaste zangeressen. Zij hebben ieder hun eigen verzoeklijst van bekende lovesongs, waaruit door het publiek kan worden gekozen. Zo'n verzoeklijst bestaat altijd uit een gevarieerd aanbod uit diverse genres en decennia. Daarnaast zijn er natuurlijk ook bijzondere thema avonden op maat mogelijk. Door het inzetten van specifieke gastvocalisten, ieder met hun eigen muzikale specialiteit en verzoeklijst, kan het accent nog meer op een bepaald genre, tijdperk, of thema worden gelegd.

Zo is er bijvoorbeeld een Jazz editie, waarbij de nadruk ligt op lovesongs uit de jaren '40 en '50, het gouden tijdperk van de jazz. Denk hierbij aan nummers van o.a. Sara Vaughan, Ella Fitzgerald, Peggy Lee, en Frank Sinatra. Maar onze Soul editie is ook top! Hierbij leggen gastvocalisten het accent op soul ballads uit de '70'er en '80'er jaren, met lovesongs van Marvin Gaye, Lionel Ritchie, Stevie Wonder, Whitney Houston, en Aretha Franklin.

Ook een Latin editie is mogelijk, waarbij populaire verzoeknummers uit de bossanova, salsa, en merengue stijlen de nadruk krijgen, bijvoorbeeld van Jobim en Buena Vista Social Club, maar ook populaire Beatles songs in deze Latin stijlen. En voor liefhebbers van Amerikaanse muziek is er een West Coast editie waarbij vooral country-achtige liedjes uit de 70's de hoodrol spelen. Denk daarbij aan The Eagles, Carole King, Linda Ronstadt, John Denver, Kenny Rogers, en James Taylor.

Uiteraard hebben wij natuurlijk ook een speciale LoveSongs Live Kerst editie, waar allerlei bekende kerst nummers uit alle decennia de hoofdrol spelen. Hierbij is het inzetten van closeharmony gezongen Christmas Carols ook mogelijk. Maar het LoveSongs Live concept kan aan nog veel meer bijzondere gelegenheden op maat worden aangepast, bijvoorbeeld een kleinschalige intieme versie met een beperkte bezetting van alleen presentatrice/zangeres en pianist.